REMI SENIORA U KURILOVCU

KURILOVEC - BISTRA 1:1

U utakmici 16.kola 3.HNL Središte, naša momčad je gostovala kod jednog od pretedenta za naslov, momčad Kurilovca. Gotovo svakoj momčadi bi na tom gostovanju bilo teško, nedavno je momčad Osijeka u nacionalnom Kupu savladala Kurilovec sa 0:4,ali i tada se momčad iz Turopolja prikazala u vrlo dobro svjetlu te bi na ovom gostovanju svaki pozitivan rezultat bio izvrstan.

I upravo se to i dogodilo! Naša momčad je donijela veliki bod i ostala neporažena i osim što je zadržala 9.mjesto na tablici, zakomplicirala je i borbu za sami vrh tablice u kojoj se bore Jarun, Kurilovec i Trnje, dok su tu još i Ponikve i Zagorec.

Na vrlo teškom terenu, oba pogotka su zapravo pala iz kaznenih udaraca. I oba zbog igranja rukom i to u prvom dijelu utakmice. Prvo je u 8. minuti domaćin poveo, da bi u 34.minuti Mario Rašić izjednačio. 

Čestitke našoj momčadi i treneru Guliću na pozitivnom rezultatu, u posljednjem kolu jesenskog dijela dočekujemo momčad Karlovca. Utakmica je u Nedjelju, 28.11. u 13:30 sati u Donjoj Bistri.

REZULTATI I TABLICE

PHOTO - preuzeto sa Sportnews


REZULTATI NOGOMETNE ŠKOLE (21./22.11.): VELIKE POBJEDE JUNIORA I KADETA