NAJAVA: BOGATA NOGOMETNA SUBOTA U DONJOJ BISTRI

Sljedeće subote (22.11.) očekuje nas bogat nogometni dan na stadionu u Donjoj Bistri!

Prvi na teren će izaći Mlađi Pioniri trenera Brezaka koji će u srazu odgođenog 9.kola protiv Samobora tražiti pobjedu i osvajanje naslova jesenskog prvaka 1. NSSŽ. Velika borba se vodi između naše momčadi i momčadi Bregane koja ima isti broj bodova (33) kao i naša, ali iz 13 odigranih utakmica, dok identično ima i Naftaš iz Ivanića, ali oni pak imaju iz 11 odigranih kola. Naša momčad je odigrala 12 utakmica i nadamo se da će u subotu ponovno oduševiti sa igrom kao i sve utakmice dosad. 

Utakmica je na rasporedu u 9:00 sati.

Odmah nakon njih nastupaju Stariji Pioniri trenera Pranjića. Naša momčad je trenutno 5.-plasirana momčad na tablici i u dobro uzletu nakon posljednje dvije pobjede (u gostima protiv Bana Jelačića, i u posljednjem susretu protiv Bregane) traži i treću pobjedu protiv gostiju iz Samobora i potvrdu odličnog 5.mjesta prije zimske stanke!

Poslije tih utakmica, u 12 i 14 sati igraju naši najstariji, kadeti i juniori, trenera Pažina i Brezaka. Protivnik je gost iz Sesveta, 10.-plasirana u kadetima odnosno 3.-plasirana momčad u juniorima, i to dovoljno govori koliko naše dečke čeka zahtjevan zadatak.

U prošlom kolu, obje naše momčadi su poražene na igralištu u Španskom od momčadi Prečkog, u kojima su kadeti definitivno bila bolja momčad na terenu, ali tek jedan pogodak domaćina bio je dovoljan da uzmu sva 3 boda, dok su naši juniori izgubili 3:1, sva 3 gola su primili u 1.poluvremenu, da bi u drugom bili daleko bolja momčad, ali osim jednog pogotka i nekoliko propuštenih šansi nisu mogli pružiti više od dostojnog otpora.

Paralelno sa time, naši najmlađi, na ligama Otvorenih Škola u Zagrebu se bore za najviše pozicije! Limači 2011. godište trenera Pažina su već kolo prije kraja osigurali naslov osvajača lige, te posljednja utakmica je samo šlag na tortu, dok 2013. godište trenera Pranjića će u posljednjoj utakmici izravno sa protivnikom odlučivati o osvajanju 3.pozicije.

Želimo svu sreću našim najmlađima i njihovim trenerima.

Podsjećamo, naša prva momčad gostuje u Kurilovcu, kod iznimno jakog domaćina. Utakmica je na rasporedu u Subotu, u 13:30.

MLAĐI PIONIRI II OSVOJILI NASLOV JESENSKOG PRVAKA!