Odličan turnir vrtićanaca 2018 – Lokomotiva pobjednik!
...

Odličan turnir vrtićanaca 2018 – Lokomotiva pobjednik!

By
16 travnja, 2018

„Zahvaljujemo svim klubovima na odazivu i sudjelovanju. Veliko hvala i roditeljima, članovima kluba, upravi i trenerima na odličnoj organizaciji.“ – istaknuo je Bernard Gulić, voditelj Škole nogometa NK Bistra po završetku ovogodišnjeg Turnira vrtićanaca, održanog u nedjelju, 15. travnja na terenima NK Bistra.

Rad s najmlađim kategorijama nogometaša još jednom se pokazao u svom punom svjetlu. Brojni roditelji, članovi gostujućih klubova, sportski fanovi i navijači ispunili su stadion NK Bistre i učinili Turnir vrtićanaca velikim danom za djecu koja su na travnjaku pokazala svoja početnička nogometna znanja i vještine.

„Povratne informacije i pohvale za organizaciju koje smo dobili od gostiju, roditelja i ljubitelja nogometa daju nam podstrek da još više napora uložimo u rad s najmlađim kategorijama. Čestitke pobjednicima“ – dodao je Gulić.

Na Turniru vrtićanaca sudjelovale su ekipe 2011. godišta iz Grada Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije: GNK Dinamo, NK Špansko, NK Prigorje Markuševec, NK Utrine, NK Lokomotiva, NK Ponikve, NK Kustošija, NK Olimp, NK Zagorec, HNK Gorica, NK Mladost Zabok i NK Bistra.

Pokali za najbolje ekipe

Izrazitu srčanost i dobro nogometno znanje pokazali su svi, ali su samo najbolje ekipe podijelile pobjedničke medalje:

  1. NK Lokomotiva – prvo mjesto
  2. NK Utrine – drugo mjesto
  3. GNK Dinamo – treće mjesto
  4. NK Prigorje Markuševec – četvrto mjesto

Iznad svih – BISTRA!

Post By :

↓