Mlađi i stariji pioniri u Češkoj
...

Mlađi i stariji pioniri u Češkoj

By
13 travnja, 2015

Mlađi pioniri i pioniri 2000 i 2001 godište gostovali su u Češkoj od 19.03. do 22.03.2015. godine i odigrali nekoliko utakmica sa svojim vršnjacima od kojih su od osobite važnosti dvije utakmice STARIJIH PIONIRA sa vršnjacima SPARTE PRAG na legendarnom i drugim najvećim sportskim stadionom na svijetu STADIONU STRAHOV koji je nogometni klub SPARTA iskoristila za izgradnju svoga kampa. Ekipa 2000 g. odigrala je odličnu utakmicu te prvo poluvrijeme držala neriješen rezultat, ali drugo poluvrijeme ipak snažnija i fizički dominatnija momčad Sparte postiže par golova te odlazi na nedostižnih 4 gola prednosti.

Isto tako 2001 godište odigralo odličnu utakmicu te sa godinu dana mlađom ekipom Sparte odigralo rezultatski neizvjesniju utakmicu od 4:2 za Spartu gdje je ekipa Bistre dobila čak drugo poluvrijeme sa 1:0.

Uz utakmice protiv Sparte Prag pioniri su odigrali i dvije utakmice sa pionirima SK HUHTAMAKY OKRIŠKY  i SK MORAVSKE BUDOJEVICE i do vrha napunili mreže domaćina i pokazale zavidnu igru i učinkovitost što pokazuju i rezultati od 18:0 i 17:1.

Uz starije pionire utakmice su igrali i mlađi pioniri te protiv istoimenih gore navedenih klubova također pokazali odličnu igru i do vrha napunili mrežu domaćih ekipa od 11:0 i 9:0.

Ovom prilikom moram pohvaliti apsolutno sve dečke iz mlađih i starijih pionira NK Bistre na stvarno uzornom i lijepom ponašanju kroz sva tri dana provedena u Češkoj. Ostavili su dojam što pokazuju i stalni pozivi da se vratimo opet.

Posebna zahvala svim roditeljima koji su nam omogućili odlazak i boravak u Češkoj, a osobito roditeljima koji su prisustvovali putu i svojom pažnjom, brigom i posebno mesnim i drugim delicijama apsolutno nas sve razmazili. Još jednom od srca hvala.

Treneri mlađih i starijih pionira Željko Šturlan i Bernard Gulić.

Post By :

↓